Cart 0

Shopping Cart

There are no products in your cart.

Hoe lang duurt de productietijd?

Na het design proces, volgt het manufacturing proces. Dit proces duur 10 tot 12 dagen!

Anthrax producten zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen. De stoffen zijn speciaal gemaakt voor sport activiteiten.

Standaard productie
Bij Anthrax nemen we  grote trots in onze snelle productie en bezorgingstijden. Het design proces duurt meestal tussen 7 en 10 werkdagen. Als dit proces afgerond is begint het manufacturing proces dat nog eens 10 tot 12 werkdagen duurt. Na een kwaliteitsinspectie zijn de producten klaar om verscheept te worden. We versturen onze producten via TNT express. Deze service verstuurd pakketten overal ter wereld binnen 3 dagen, en maar 1 dag om grote Europese steden te bereiken. Voor een meer economische oplossing, kun je aanvragen om te versturen via internationale post. Dit duurt iets langer, maar schilt wel in kosten!

Express productie
Mocht het zo zijn dat er sprake is van grote haast kun je express delivery aanvragen. Bij express delivery proberen we het gehele proces in 10 werkdagen compleet af te krijgen. Dit zal geen extra kosten meebrengen, maar ligt compleet aan ons productie schema. Mochten we hier plaats voor hebben, kunnen we dit ten alle tijden in plannen. Je hoeft het dus maar te vragen! 

feedback