Cart 0

Shopping Cart

There are no products in your cart.

Designs

Onze design services en onze portfolio.

Anthrax verzorgt een snelle en professionele design optie.

Mocht je geen tijd hebben, of de software om zelf een design te maken staat Anthrax voor u klaar. Ons designteam zal een korte beschrijving nodig hebben van hoe uw jersey er uit moet komen zien. Kleuren, patronen grove ideeën enzovoorts. We hebben ook alle logo’s die op de jersey moeten komen in de hoogst mogelijke resolutie nodig. 

 A happy Anthrax designer!

De designkosten zijn 150 euro. Klanten die dit pakket kopen hebben ook meteen het recht om elk ander product custom te laten designen. Als het initiele design is afgerond, zullen de rest van de producten gedesigned worden met een bijna zelfde design (gebaseerd op het initiele design).

Het design proces zal ongeveer 10 werkdagen duren voordat de eerste draft gepresenteerd word. Voordat het design bevestigd word zul je nog meer dan voldoende tijd hebben om het naar wens aan te laten passen door ons team. Elke request zal binnen 2 a 3 dagen geimplementeerd worden. Je kunt het design zo vaak je wil aan laten passen. We bieden ook een logo design service aan. Kosten hiervan zijn 75euro.

Hieronder vind u wat voorbeelden van designs:

feedback